Animació

Lluís Pinyot

Amb el cafè… deixa’t d’històries

Un espectacle, una festa. Una història, no, diverses, que fan pensar, que fan jugar. Que fan créixer. Un continent, dos, tres, potser quatre. Saps on vius? Saps que vols? Saps que tens?. Tenim coses per dir-te cantant a cau d’orella. I també ben alt. I t’ho direm jugant, amb jocs que no són de joguina i colors, molts colors, els del món, de tot el món.

Lluís Pinyot, un  animador amb  matisos que beu de la cançó tradicional i d’autor  i  et  proposarà que entris en el seu joc.

Noè Rivas

Vine a la festa!

Un espectacle d’animació esbojarradament divertit i participatiu. És el fruit de la fusió de ritmes ben diversos (música tradicional, músiques d’en Noè, rumba, swing, blues, reggae …) i d’una recerca de timbres, modulacions, colors i matisos sorprenents que el converteixen en una experiència festiva única.

 

Cada festa una cançó

Aquest espectacle va sorgir a través de la publicació del llibre-CD del mateix nom per l’editorial Baula, col·laboradora també, de l’espectacle.

Cada festa una cançó és a la vegada quatre espectacles, depenent de l’estació de l’any en que es realitzi.

És una aposta per la renovació del nostre cançoner a nivell musical, però sense deixar de banda l’essència de tots els espectacles d’en Noè, la participació del públic.

 

Sant Jordi i el drac

Una història un xic diferent. No hi trobareu pas un drac derrotat, perquè no hi ha ni vencedors ni vençuts, sino personatges que aprenen a sortir-se del  paper que el destí els havia deparat, per acabar compartint un seguit d’aventures on podrà participar tothom.

Un seguit de danses de totes les èpoques, des de l’edat mitjana fins  a l’actualitat i un bon grapat de cançons divertides i participatives arrodoneixen aquest espectacle.

Jordi Tonietti

Animació

Espectacle amb molt de ritme on el públic no para de ballar, saltar, riure. tocar-se el nas, fer-se pessigolles, fer-se petonets, tocar-se el…, etc.

Un espectacle pensat per fer en places i espais grans, ideal per a festes sonades, finals de curs, festes majors i festes d’estiu.

Rhamon Roma

Sarau… 

Sarau…de castanyada, de nassos, de reis, de primavera, de carnestoltes, de Sant Jordi…

 Un espectacle de jocs, danses, cantarelles, cançons i balls dels Països Catalans. Una afirmació contundent a la voluntat d’ampliar el nostre repertori de caire popular.

Però el sarau no és sarau si no hi ha una bona colla de gent, tant mainada com de més ganàpies, que ens hi deixem entabanar. Vine doncs, t’hi esperem!

Pentina el gat

Balambambú

A wamba balouba balambambú. Així comença el nou espectacle d’animació de la Pentina, i no us penseu que hi haurà moments més relaxats, no…  Rock&Roll, ska, rumba catalana, salsa, samba i molt més.

Tres músics i un animador enfilats a l’escenari us faran passar una bona estona cantant, ballant i jugant.

Pep Lòpez i sopars de duro

 Puja aqui i balla !

Espectacle de ball per a infants i públic familiar plantejat sempre sobre la participació directe del públic des del primer moment tot i seguint les directrius marcades des de l’escenari  I amb  un tractament que fuig d’infantilismes i formules tòpiques.

El repertori és inèdit, de creació pròpia, i en alguns casos adaptacions de temes tradicionals en balls,danses,etc..

Xarop de canya

Quin Sarau!

Petits i grans… prepareu l’olfacte!!  L’Home dels Nassos us ha preparat un viatge trepidant ple de música, dansa, jocs i cançons.

Animació infantil d’escenari on es combinen jocs, danses, coreografies esbojarrades i cançons.