Circ

Los 2 play

Come Back

La pallassa i acròbata Cristina Solé, cofundadora de Circ Imperfecte, presenta conjuntament amb Letícia Garcia, Julian González i Òscar Santamaria, gimnastes professionals, un espectacle fresc i dinàmic d’alt nivell tècnic. La direcció teatral la firma Leandre Ribera, i aquesta és la segona col·laboració entre aquests dos artistes, després del màgic Rodó, que va obtenir un gran èxit de públic i de crítica.

Solfasirc 

Entre Pinces

Espectacle multidisciplinari format per un artista de circ, dos músics i un artista audiovisual. Tècniques : Funambulisme, malabars, monocicle, música i teatre.  Destaquem el instrument musical creat per la companyia, malabars acústics sobre bateria de rebot. Sortint de la dutxa es troba als convidats al menjador de casa…”Com és que han arribat tan d’hora?” El personatge es veurà obligat a vestir-se de la manera més inversemblant, sobre el fil de l’estenedor!!

 Els Gingers 

Perles i plomes

Un espectacle de variétés adreçat a petits i grans; teatre de carrer farcit de gags; números circenses plens de dificultat; acrobàcies i malabars en clau d’humor; quatre artistes amb ofici; un retrat divertidíssim del món de la revista; ritme, intensitat, emoció…

Un espectacle que ha voltat mig món i s’ha guanyat el reconeixement unànime dels espectadors i la crítica.

Una representació plena de fulgurants sorpreses que deixa bocabadat al públic. Talent, savoir faire, i moltes, moltes hores de feina.

Desastrosus cirkus

Circant la Mar Brava

Després de la tempesta, un petit circ sense lona, desembarca, sense vaixell en una platja sense sorra.

Tres viatgers i una nàufraga perduts en la immensitat d’un espai qualsevol, viuen una aventura on tot és imaginació i res és possible…

 

Aquí no hi  ha ningú

Diuen que els pallassos sempre fan tard. Sovint tan tard que els altres se’n van. Malabaristes, domadors, tècnics, músics…deixen la pista buida. No hi queda ningú. I què fan els pallassos davant l’adversitat? Pensar amb els peus…

Cirkonita

Efecte dopper

 Amb una acurada posada en escena, l’espectacle combina diverses tècniques de circ, com els malabars, l’acrobàcia i els equilibris amb un joc interpretatiu basat en el clown , per aconseguir un llenguatge gestual que connecta amb espectadors d’idiomes i edats diferents.

Aquest és el primer espectacle de la companyia, però els seus membres tenen una amplia trajectoria en el seu àmbit professional.

Els Herrerita

The flamingo’s

Els tres components del grup Els Herrerita ens presenten un seguit d’exercicis del més pur estil circense: des de malabars i acrobàcies fins a les piruetes més divertides d’unes bicicletes, que sembla que hagin perdut una roda.

En fi un espectacle ple d’humor.

Els Galindos

 Nova vida amb Josep i Maria

Josep i Maria arriben a la cita en bicicleta.Malgrat la seva inexperiència han emprès una difícil aventura, presentar un espectacle. Sincers i valerosos s’entreguen a la tasca.

Un espectacle de proximitat, subtil i minuciós en l’execució. Un deliri d’humor, un joc de pallassos arriscat i generós. Un innovador espectacle de circ.