Clown

Teatre Mòbil

Reprís 

Reprís ens convida a pujar dalt d’un tren i acompanyar una colla de personatges en un viatge trepitant. Coneixerem la família Coconardi, ensinistradors de mones; veurem a la nena trapezista dalt d’un trapezi; el mag Asum ens sorprendrà amb l’art de la desaparició; Guillem Tell ens mostrarà la punteria més afinada del món… I tot en un viatge ple  d’aventures i diversió.

Espectacle recomanat a partir de 6 anys.

 

 

Xarivari 

Xarivari és un desconcert, una veu perduda en l’espai, un pianista desorientat per un cantant famós, una marioneta independent, un gos d’atura, dos pagesos aturats, i més de tres xais castellers, un venedor de veus, una parella d’enamorats d’alçada.

Cinc històries inesperades i sorprenents!

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

 

Cia. La Tal

Tubs

Els entranyables Madaleno i Melindro ens presenten l’Experiment, tot i que fins que el puguin fer funcionar hauran de barallar-se amb mecanismes desconeguts que tenen vida pròpia…
Un experiment de pallassos o uns pallassos experimentals?
Un espectacle molt original i divertit que no us podeu perdre.

Espectacle recomanat a partir de 6 anys

 

 

La Tal en concert

A partir d’un fil argumental senzill, és van succeint un rere l’altre tota una sèrie de números a un ritme trepidant. És una simfonia d’entrebancs o  una òpera rap? Què hi fa un director amb fuet? i una nota ensinistrada? ah!… són uns pallassos desconcertants?  tot això és… la tal en concert.

 Espectacle recomanat a partir de 6 anys

 

El Negro i el Flaco

Giramondo

Dos comediants arriben des d’Itàlia a sobre dels seus estranys tricicles. Amb el seu humor senzill i directe,  els seus números de risc i  malabarismes, aconsegueixen entusiasmar al públic assistent. Un espectacle  a ritme de tarantel·la, on la humanitat i la poesia  hi són presents.

 Espectacle recomanat a partir de 5 anys

 

 Alquimia

Dos clowns barregen diferents elements per crear moments sorprenents. Aquí hi tenen cabuda bombolles de sabó, elements màgics, malabarismes inesperats (amb objectes que no són per fer malabars) i situacions teatrals on sempre hi ha un lloc per a la sorpresa.

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

 

Altres propostes

La cia. El Negro i El Flaco disposa de números curts de circ, clown, malabars i swinging. Així com, de petits espectacles per a animació de recintes tancats o oberts i  mercats medievals amb números de circ, foc i participació del públic.

Compta també amb una carpa petita de circ per a realitzar espectacles o tallers diversos.

Propostes adreçades a tots els públics.

 

Cia. La Bleda

Maduuixes!

La Bleda planta una maduixa perquè en neixin més i així tenir-ne sempre. Però no és tan fàcil plantar una llavor, fer un hort, regar, esperar els fruits… Sorgiran entrebancs que la Bleda haurà de solucionar, si vol que el seu hort creixi adequadament.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

 

Chapertons

Gom a gom

Gom a Gom és un espectacle d’humor visual per a tots els públics, utilitzant com a gran protagonista, el pneumàtic. Jugant amb un material en constant transformació, els tres personatges ens fan entrar dins un món imaginari on les rodes prenen vida.

Espectacle recomanat a partir de 7 anys

 

Guillem Albà

Skechofrènia

En escena, un home que no és feliç, que busca i experimenta amb totes les personalitats possibles. Un viatge ple d’energia i humor amb un imaginari sketchofrènic!

Sketchofrènia és el primer projecte de creació de Guillem Albà, que ha ideat conjuntament amb el mestre de comèdia nord-americà Jango Edwards.

Espectacle adreçat a públic adult