Dansa

Mons

 

Maps

 Un passeig pel bosc, el curiós camí que dibuixa una formiga, la meravellosa sensació d’una abraçada o d’un simple petó són un conjunt de petits instants, moments que alhora són grans i poderosos perquè ens fan sentir vius. Un muntatge amb videoprojeccions on els ballarins es mimetitzen i interactuen amb les imatges.

Espectacle recomanat a partir de 6 anys

Momentari

Tari és un personatge estrany: un col·leccionista que ens ensenyarà la seva especial col·lecció que ha anat creant al llarg dels anys, dedicant molt de temps a observar, sentir i descobrir on s’amaga la veritable felicitat. Una col·lecció de moments senzills que passarien desapercebuts, però on ell ha descobert que s’amaguen les coses més importants de la vida.

Espectacle rocamanat a partir de 6 anys

 

 Cia. Roberto G. Alonso 

Zing Zing

Imagina’t un zing-zing de bola de vidre per a dues sargantanes xerrameques, tres papallones negres que fan fiu, quatre gats equilibristes amb torticoli, cinc marietes que es pentinen sense mirall, sis vals amb pals, set caderneres pressumides ballant, vuit flors venjatives amb nou espines que no punxen o deu  sabates de taló enfilades dalt d’una cadira.

Zing Zing és un viatge a través de la dansa, la música i les imatges.

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

 Mandarina espai d’arts

Contecolors

En Brotxes és un pintor que té una feina molt important: quan plou i surt el sol ha de pintar l’arc iris. Però, és una mica maldestre i sense adonar-se ha abocat els pots de pintura de manera que els colors s’han escapat i s’han amagat a la natura. Per sort trobarà uns follets una mica entremaliats que l’ajudaran.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

 

Tapeplàs

Epic

Epic és una successió d’influències, d’orígens i cultures, de la multitud que es reconeix en la recerca d’una identitat; de la contradicció entre el magnetisme del viatge infinit i l’encant del moment.
Amb 14 intèrprets a l’escenari i música en directe, Epic  és el darrer muntatge de Tapeplàs, una companyia, s’ha convertit en un referent contemporani i avantguardista a nivell nacional i europeu.

Espectacle adreçat a  joves i adults

Camut Band

La vida és ritme

La vida és ritme és un espectacle on es barregen la percussió africana, el tap dance, la veu i el ball sobre sorra. Durant més d’una hora, sis intèrprets barregen els seus ritmes per a aconseguir un espectacle original, fresc, sorprenent i tan ple d’energia que fa que els espectadors tinguin ganes d’aixecar-se i posar-se a ballar.

Espectacle adreçat a joves i adults