Escola Bressol

Txo titelles

En Cigró

En Cigró,un titella petit i rodanxó,  arriba a l’escola amb la seva bossa plena de dibuixos i contes.

Li agrada enfilar-se, fer tombarelles, cantar cançons… i sobretot explicar, a través del teatre d’ombres, el conte que li demanin.

En Cigró explica diferents històries: La primavera, la llegenda de St Jordi, En Patufet, La rateta…

Pea green boat puppet company

Fly away!

Una eruga surt d’un ou i, a mesura que descobreix el món que l’envolta, creix amb una obsessió: volar. Però per molt que ho  intenti no ho aconseguirà… o potser si?

  • Obra en disponible en anglès, català, castellà i francès.
  • Tècnica: titelles de taula fetes amb mitjons i amigurumi.
  • Inclou dossier pedagògic i CD  de cançons.

Cia. Mercè Framis

descarga

The Little Circus

The Little Circus és un espectacle en anglès adreçat als més petits.  L’objectiu és iniciar a la mainada  a partir de tres anys en aquesta llengua a través de  paraules, sons, ritmes i cançons. Unes cançons amb paraules molt senzilles pensades   pel públic al que va dirigit.

The Little Circus, un espectacle de teatre d’ombres acolorides, de música de joc i d’humor. Una proposta pedagògica per aprendre amb els sentits: la vista, l’oïda i les emocions i amb una  posada en escena visual i sonora on les figures es mouen al ritme de la música.

Les cançons de l’espectacle: Colorscançó de les figures geomètriques, Old MacDonald had a Farm,  Head Shoulders Knes and Toes, The Finguer Family Song , Here we go round the Mulberry Busch Song  Five Little indians, Twinkle, twinkle, little star.

Cia. Sandra Rossi

(narració de contes escenificats)

Mai, manetes

Quantes i quantes coses es poden fer amb les mans! Moixaines, sons, picar, agafar i llençar coses… Les mans són en si mateixes una descoberta que ens obra la porta a tot un món de possibilitats.

Una petita història sensorial per a nadons fins a 1 any.

A dormir Marina…

La Marina juga al jardí. Comença a fer-se fosc i arriba cantant la lluna. Després de sopar la mare diu que és hora d’anar a dormir, però la Marina no ho vol fer de cap de les maneres! Per què ha d’anar a dormir si les joguines volen jugar amb ella?

Però les joguines estan despertes?

Colors… on sou?

Vet aquí una pilota que anava rodant pel camí. De cop i volta el vent va bufar molt fort i es va endur el seu vestit de colors.

I ara com el trobarà? L’ajudem a buscar-lo?

Qui viu aquí?

Dins aquestes caixes hi ha algú? A veure… De puntetes… toc, toc… Sí! Hi viuen una taronja, una poma i una pera! Les fruites s’han despertat amb moltes ganes de jugar. També volen tenir ulls, nas, boca i anar a jugar al parc!

La caputxeta vermella

Sis caixes de color vermell guarden un conte. Quin serà? Totes tenen dibuixos i formen un trencaclosques. I dins que hi ha?

Obrim les caixes poc a poc i hi trobem: la Caputxeta vermella, l’àvia, el caçador i … el llop!

En Patufet

Dins la maleta hi ha algú dormint, més d’un. Els sento roncar. Un ho fa molt fluixet, altre mig fluix, però el tercer ho fa molt fort! Necessitem despertar-los per poder explicar el conte. I si per fer-ho els hi cantem una cancò? Quina? – Patim, patam patum, homes i dones el cap dret, patim patam patum, no trapicheu en Patufet-

Cia. Noe Rivas

Cantarelejant

Un espectacle senzill dedicat amb tot el carinyo a la mainada més petita.

Un espectacle de cantarelles molt alegres, de danses calmades i de música festiva feta a la seva mida.

Cia. Jaume Barri

Moixaines: animació per als més menuts

Espectacle d’animació participatiu adreçat a la mainada d’entre 0 i 3 anys. Contempla una primera part de cançons populars conegudes i alguna de nova amb el reforç de diferents elements visuals. La segona part es composa de danses adaptades a l’edat del públic.