Mag Lari

Mag Lari

Somriures i màgia

Aquest espectacle promet sorprendre i fer riure de la mà del Mag Lari, l’il·lusionista amb més projecció del nostre país.

Una hora farcida d’aparicions i desaparicions, participació de públic i grans il·lusions, i amanida amb un disseny de llums espectacular i una selecció musical que no us deixarà indiferents.

Espectacle adreçat a tots els públics.

Secrets

Sabeu quin és el gran secret dels mags? Doncs… el secret és saber guardar els secrets…

Els secrets més importants s’han escrit en fulls en blanc. Però si esteu disposats a fer que el llegat de tots els mags pervisqui, passeu i disposeu-vos a gaudir de l’espectacle sense cap ganes de voler desvelar els secrets.

Espectacle adreçat a tots els públics.

Sergi Buka

Umbra

Umbra ens explica la lluita sorprenen entre els seus dos personatges protagonistes. Una lluita plena de transformacions i desaparicions, de màgia i de sorpreses, en la que l’espectador acabarà per no saber ben be, qui és qui…si és que hi ha algú de veritat!

Umbra és un espectacle de format teatral dirigit per en Ramon Simó. Un conte amb la dramatúrgia d’en David Cirici i la música d’en Pep Pascual.

Espectacle adreçat a tots els públics.

Sombras

Una ombra es forma quan la llum incideix sobre un objecte opac. La llum, incapaç de travessar l’objecte, interromp la seva trajectòria i apareix l’ombra. A través d’aquest principi bàsic, Sergi Buka crea amb les seves mans un munt d’històries plenes de màgia, humor i poesia.

Espectacle adreçat a tots els públics.

A 2 pulgadas

Buka aconsegueix descol·locar l’espectador fent-lo creure per uns instants que el temps es pot aturar, els somnis poden fer-se realitat i la invisibilitat és possible. Ho farà a pocs metres del públic –per algun afortunat fins i tot a pocs pams–, una situació que els permetrà gaudir d’una manera privilegiada d’una de les arts més impactants.

Espectacle adreçat a tots els públics.

Quimera

De la fusió de diferents arts plàstiques i del cinema, neix Quimera, un número d’il·lusionisme clàssic combinat amb projeccions, on la màgia actua com a fil conductor amb l’objectiu de sorprendre al  públic.

Espectacle per a representar en esdeveniments. (Durada: 9 minuts)

Lumen

Lumen, un número d’il·lusionisme contemporani en el que a través de la llum, Burka vol mostrar-nos escultures i coreografies tot utilitzant la tècnica làser.

Una autèntica visió òptica.

Espectacle per a representar en esdeveniments. (Durada: 7 minuts)

Enric Magoo

L’inventor d’il·lusions

No t’has preguntat mai qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? …

Si vols conèixer les respostes, no et pots perdre la visita guiada al taller laboratori de l’increïble Professor Gargot. Amb ell t’endinsaràs en el món dels invents i els efectes especials, coneixeràs les bambolines de l’il·lusionista.

Ah! i també gaudiràs d’un fantàstic espectacle màgic de la mà del “Grandmack” que és l’encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

Espectacle adreçat a públic infantil

Mag màgia

Sota l’aparença d’un mag clàssic vestit amb frac i barret de copa, Enric Magoo fa un recorregut màgic per les diferents especialitats existents en el món de d’il·lusionisme, com són la màgia còmica, la manipulació, la màgia general i d’altres.

Espectacle adreçat a públic infantil

Joaquim Matas

Flipa que fliparàs!

Flipa que fliparàs! És un espectacle de màgia infantil on el més important es fer participar els nens i les nenes de manera activa, tot creant una complicitat que es manté durant tot l’espectacle.

Espectacle adreçat a públic infantil

Tu tens màgia

Joaquim Matas proposa un espectacle de màgia participativa que té com a eix central, una constant interacció amb el públic.

L’objectiu? Que aquests es sentin protagonistes del mateix.

Un show original i divertit que es pot personalitzar i adaptar a les característiques de qualsevol esdeveniment.

Espectacle per representar en esdeveniments publicitaris.