Música

PENTINA EL GAT

Pica de mans

Quatre músics i una narradora ens expliquen històries de personatges fantàstics, on el ritme i els instruments de percussió en són els protagonistes.

Un espectacle musical amenitzat amb imatges i clips de vídeo que complementen la narració.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

 

FEM SONAR LES MUSIQUETES 

Musiquetes per a la Bressola

Musiquetes per a la Bressola és un projecte de recerca musical que ofereix una revisió en clau moderna de la música popular infantil de parla catalana. Un repertori de peces clàssiques interpretades amb noves sonoritats.

El treball discogràfic va néixer per donar suport a la Bressola (escoles laiques catalanes de la Catalunya Nord) i s’ha convertit en el primer disc de cançons infantils en català amb més presència al mercat i a la xarxa.

Espectacle recomanat a partir de 4 anys

 

PEP GOL I PEP PASCUAL

Tot Bufant

Pep Gol i Pep Pasqual presenten el món musical que es pot crear a Tot bufant.  Els espectadors, al costat d’instruments clàssics de la secció de vent , poden observar el món extraordinari de melodies que es poden extreure dels objectes quotidians.

Espectacle recomanat a partir de 4 anys

 

LLUÍS PINYOT & MOHAMED SOULIMANE

Ritmes i sons de la diversitat

 En Mohamed, músic marroquí, i en Lluís, animador i viatjant català, munten una exposició d’instruments musicals procedents de tres zones del món culturalment diferents: Europa, el món àrab i l’Àfrica subsahariana.

Un espectacle que proposa l’acceptació de la diferència, la pluralitat i la diversitat com a elements clau per a l’enriquiment cultural i el respecte.

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

 

DUO DESCONCERTO

Desconcert

A càrrec de Vassil Lambrinov i Fernando Cleves, dos músics avalats per una àmplia trajectòria professional, habituals d’algunes de les orquestres simfòniques de Catalunya, el concert presenta una successió de peces de diferents estils musicals (música clàssica, cançó tradicional, jazz, etc.), enllaçades mitjançant petits gags en clau d’humor i explicacions breus.

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

 

ELS PARENTS D’EN BUFA

Tubs del món en concert

Una extensa varietat d’objectes deixaran sentir la seva veu acompanyats de baix, percussió i algun altre artefacte inesperat convertit també en instrument. Xavi Lozano col·labora amb diversos professionals com l’Elèctrica Dharma i Lluís Llach. Ha compost música per a teatre, dansa i cinema i és  presentador del programa Atrapasons de TV3.

Espectacle que compta amb diferents formacions i adaptacions – de 4 a 10 anys

 

ORQUESTRA ÀRAB DE BARCELONA

Orquestra àrab de Barcelona en concert

l’Orquestra àrab de Barcelona neix l’any 2004, formada per músics àrabs i catalans de reconegut prestigi internacional.

l’Orquestra ens proposa un treball molt elaborat, extret dels dos discs del grup: Báraka i Maktub. Una barreja rica i equilibrada de les tradicions musicals àrabs i d’altres de la vessant mediterrània.

Espectacle recomanat a partir de 8 anys

 

LA VELLA DIXIELAND

L’Aventura del jazz

El jazz és l’arrel de totes les músiques modernes actuals.

Amb L’aventura del jazz , La Vella Dixieland ens convida a un viatge musical des dels inicis del jazz fins a l’actualitat, passant pel blues , el ragtime , el New Orleans , el swing , el latin jazz , el funk

Espectacle recomanat a partir de 10 anys

 

TACTEQUETÉ

Tactequequè?

Tactequeté és un grup format per set músics eclèctics.  Al seu espectacle tactequequè? els instruments de vent i de percussió s’amalgamen en ambients i provoquen un esclat de ritme i creativitat.  

Tocs d’humor units a l’atractiu visual de la pròpia posada en escena propicien un espectacle musical poc freqüent. Tambors i flautes de diversa procedència i instruments fabricats amb material de desfet, ajuden a crear uns ritmes exòtics, plens de calidesa i color.

Espectacle recomanat a partir de 10 anys

LA BANDA DEL SURDO

Dukkun

Una proposta creativa que parteix de la riquesa instrumental i les possibilitats sonores de la percussió per acostar-se a estils com el funk, el rock i la fusió amb els ritmes ètnics i les músiques d’arrel. Tot  unint la força visceral dels timbals de carrer amb composicions reposades s’obre una caixa de música amb tot tipus de sorpreses, essència melòdica i missatge poètic.

Espectacle recomanat a partir de 10 anys