Programació

Des de l’any 1990 Teatractiu desenvolupa la seva activitat en l’àmbit de la gestió, la distribució, la producció i la programació d’Arts Escèniques; amb un objectiu prioritari, portar a terme  programes culturals de qualitat.

Alguns dels nostres projectes de programació:

 l’Escola i el Teatre  Programació, organització i gestió d’Arts Escèniques dirigida a escolars de Barcelona i les seves Comarques.

 Programació estable de teatre  a l’Auditori de Les Corts de Barcelona  Programació, gestió i organització d’Arts Escèniques adreçat a públic familiar i escolar.

 Matinals infantils a l’estació de Sants de Barcelona Organització, gestió i programació estable d’espectacles per a públic familiar.

 Vine a jugar al parc. Sant Just Desvern Organització, contractació i gestió d’espectacles i activitats per a la promoció dels parcs públics del Municipi.

 Festa de la Diversitat- Sant Joan Despí  Dinamització d’espai, infraestructures i contractació d’activitats  per a tots els públics.

Circuït d’activitats culturals infantils  Programació d’espectacles i activitats culturals a diferents Municipis de Catalunya.

 Programació estable d’Arts Escèniques a Centres Cívics de Barcelona.  Programació d’espectacles amb el suport de l’ICCUB per a públic familiar.