Teatre de carrer

Deambulants  Dansa aèria a mida

Deambulants és una companyia molt original especialitzada en dansa aèria. Aprofita edificis, instal·lacions i monuments per a crear espectacles de format vertical i d’una enorme força visual. La seva és una bona manera de reivindicar l’ús dels espais exteriors poc utilitzats i d’apostar per un teatre de carrer de qualitat.

 

Kamchàtka Habitaculum

Moviments de persones que viuen entre l’adaptació a un nou indret i l’alteració del dia a dia. Una experiència plena de noves sensacions. Persones arribades d’un país llunyà; amb només una maleta i un record. Ingènues, curioses, descobreixen emocions i creen complicitats amb qui es creua en el seu camí. És un somni que t’atrapa, que acaricia el públic i l’espai urbà.

 

La banda del Surdo Percussionante!

Un espectacle de carrer que té com a principal protagonista la percussió i el ritme. Una nombrosa formació de percussionistes amb un repertori de ritmes d’arreu del món, acompanyats de la dansa d’unes xanqueres, apareixen entre el públic per reivindicar l’emoció del moment, el poder dels tambors, el batec del cor…

Percussió, ritme, moviment i energia sense límits.

 

La Baldufa Zèppelin

Un espectacle versàtil i capaç d’adaptar-se a infinitud de recorreguts, pot sortir en cavalcades, rues, … El zèppelin, un globus de 7m de llarg i uns 2’50m d’ample és propulsat per un petit vehicle que pot elevar al globus i la seva cistella fins a uns 3m, podent sobrevolar així per sobre del públic. Un equip de so ens acompanya musicalment durant l’itinerari.

 

La Baldufa Dragó

Tres excèntrics personatges arriben a la ciutat amb un estrany artefacte mòbil. Tres militars destinats a una guerra que consideren absurda, decideixen fugir de la barbàrie amb el seu petit enginy i vagar pel món tot explicant la llegenda més coneguda dels seu país: Sant Jordi i el Drac.

 

Sarruga Peixos 

Des del fons del mar, ens visiten els animals més fascinants. Venen per passejar pels carrers de la ciutat i neden entre la multitud com si es tractés del mar; amb la mateixa lleugeresa, com un peix a l’aigua.
Un viatge submarí; passar una hora a 30 metres de profunditat sota els oceans. Veure com un tauró neda sobre el teu cap.

 

Sarruga Dracs

Imaginem-nos que una ciutat és envaïda per grans dracs. Recuperem les imatges del cinema fantàstic que recull la por a l’ésser humà per la natura desbocada, des de les profecies bíbliques fins a imatges mitològiques, sense oblidar el més bàsic el més bàsic d’un esdeveniment social i festius que consisteix a convertir aquest moment en una explosió de diversió, música i imatges inoblidables.

 

Artristras Medusa

En aquest viatge poètic, un vaixell ha de obrir-se camí a través de la boira i lluitar contra les adversitats. Tot conduït pel vent i les ones, es troba amb escamarlans que ballen flamenc i s’embolica en lluites salvatges amb éssers perillosos.

Percussió, melodies suggerents i pirotècnia creen l’ambient d’aquest espectacle itinerant.

 

Artristras Pandora

A través de la mitologia clàssica, la companyia ens mostra amb aquesta nova proposta el recorregut d’un personatge que des de la curiositat i la innocència deslliga tots els mals del Univers en la recerca de la seva llibertat. En obrir la caixa, Pandora desafia les prohibicions i els oracles…

 

Artristras Pluja d’estiu

L’aigua dóna la vida al bosc. Aquí hi trobem gnoms, músics, serps, escarabats i un mag. Aquest ens condueix per diferents camins i així podem veure els jocs, les baralles i els enamoraments dels habitants del bosc.

L’amor entre dues serps donarà l’ou que tots volen posseir. Els esdeveniments seguiran, i assistirem al naixement de la gran cuca de llum.

 

Pep Callau i els Pepsicolen Cercatta de nassos

Ens retroben a cada carrer, a cada cruïlla de la vostra vila, amb el clown que tots portem a dins.

 Des d’un gran vehicle musical  en Pep Callau i els Pepsicolen ens faran seguir el camí de la diversió i la gresca.

 

Xirriquiteula Teatre  Girafes

Dues Girafes amb el seu cadell es passegen per la ciutat acompanyades dels seus músics que ens submergeixen en una atmosfera onírica i silvestre. Espectaculars, avancen tot connectant amb el públic que se’ls hi acosta i al què sorprenen. Una proposta delicada i elegant que ens suggereix una altra manera de veure l’espai a través de la mirada ingènua i encuriosida d’una família de girafes.

 

La Tal Les Pompiers

Dos divertits bombers irrompen al carrer amb un cotxe sortit dels dibuixos animats. Aquest cotxe no només llença aigua, la seva mànega serveix per ruixar de confeti amb un impressionant raig a tot el personal, tot  amenitzant l’acte amb música molt  divertida.

La Tal amb la seva concepció teatral i posada en escena impecable ens sorprèn una vegada més, amb aquest espectacle.

 

La Tal The Nets

Un vehicle que porta música, tira aigua i pompes de sabó. Només arribar crida l’atenció del públic per la seva peculiar imatge. Els personatges, dos treballadors de la neteja, és relacionen ràpidament amb el públic fent-lo participar de del primer moment.

 

La Industrial Teatrera Motards

La Penélope i el Paco són MOTARDS d’alçada i tenen clares les seves armes: benzina, rock and roll i molt riure…una barreja explosiva!!!

Un espectacle de teatre de carrer d’una hora de duració (amb accions teatrals que es van desenvolupant al llarg d’un petit recorregut).

 

La Industrial Teatrera Vermell

Dos pallassos refugiats de guerra, amb el nas de color gris, descobreixen a través del somni la possibilitat de combatre la por.

Una llitera, una roba voladora, un mar inflable i un tissú que esdevé en personatge, aconsegueixen convertir el gris en un vermell ple d’amor i esperança.

Aquest espectacle que combina la tècnica de clown amb accions circenses es desenvolupa en un espai circular amb grades.