Teatre

La Baldufa teatre

Déjà vu

En Fausto i l’Anselmo, dos comediants i  bons amics es troben diariament i recorden com era la vida en el seu petit circ. Però un dia l’Anselmo es posa malalt i els records es van esvaint de la seva memòria. En Fausto s’encarregarà de fer reviure al seu company les experiències del passat amb tendresa i humor.

Espectacle recomanat a partir de 6 anys

Embolic a la granja

En una granja desapareix un ou de la senyora gallina. Fruit d’això, sorgeixen desconfiances entre els habitants del mas. Totes les mirades es dirigeixen cap al Corb, un nouvingut des de l’estranger.Una sàtira, en forma de faula, dels conflictes actuals de la nostra societat narrats d’una manera senzilla, reflexiva i amb molt d’humor.

Espectacle recomanat a partir de 6 anys

 

El llibre imaginari

Quatre homes porten una vida monòtona i avorrida, però un dia, apareix en escena un llibre. Tots se’l miren amb sorpresa i recel; ningú no s’atreveix a deixar-se portar per aquesta novetat que podria trencar la rutina. Finalment, un d’ells decideix quedar-se’l. Amb la seva lectura obrirà les portes a un món nou: el món de la imaginació, el món de l’aventura i el viatge.

Espectacle recomanat a partir de 6 anys

La industrial teatrera

En Color

Els nostres protagonistes entren al teatre, que en aquesta ocasió serveix com refugi d’un món gris on tot es veu en blanc i negre i l’absència de color és total! A la fi, i després d’algun contratemps es disposen a dormir. Per fer-ho llegeixen un llibre: “Teoria dels colors de Palau i Fabre” i  els colors entren de ple en els seus somnis. Però el despertador no perdona, el somni s’ha acabat, els colors han desaparegut… ?

Espectacle recomanat a partir de 6 anys

Xirriquiteula teatre

Contes del Cel

Espectacle de teatre d’actors i objectes amb un muntatge molt acurat en el que es convida els més petits -i també els no tant petits- a un imaginatiu , fantàstic i poètic viatge mitjançant tres contes que tenen com a teló de fons el cel.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

 

Papirus

Un carregador del moll i una pagesa es troben per casualitat escapant de la guerra. Junts, amb sentit de l’ humor i sorprenent creativitat, donen vida a un nou món.

Un espectacle que parla de l’amistat, de la guerra, dels temors, dels sentiments i de l’esperança.

Espectacle recomanat a partir de 10 anys

Zum Zum teatre

Pinotxo, Bric à Brac 

Dos comediants es mouen entremig d’estris i capses apilades desordenadament i quan agafen els objectes, aquests esdevenen màgicament vius convertint-se en una casa, les orelles d’un ase, en un monstre marí, el nas d’en Pinotxo que creix quan diu mentides…

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

Anna Roca

Contes al terrat

Una nena, la Mariona, estén roba al terrat, el seu lloc preferit per jugar. Allà ens explicarà  coses que li passen, històries i contes.

Contes al terrat recupera contes populars com «els tres porquets» o «el cargol d’en Patufet», així com presenta d’altres de la pròpia Anna Roca.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Cia. Rosa Gàmiz – Pas 29

La bona persona

Els actors Rosa Gàmiz i Joan Arqué, sota la direcció d’Oriol Broggi, ens presenten una adaptació de l’obra de Bertolt Brecht La bona persona de Sezuan.

Expliquen la història de tres déus molt especials, que baixen dels núvols tot buscant pel món gent que sigui bona i ajudi als altres. Topen amb la Xen-te, una noieta molt hospitalària que els ofereix allotjament. La recompensen amb una quantitat important de diners que repartirà entre la gent necessitada. Però quan estigui a punt d’arruïnar-se, voldrà fer justicia davant dels que s’han aprofitat d’ella.

La bondat, l’amabilitat, l’altruisme i la generositat es confronten amb la maldat, la mentida i l’egoisme…

Espectacle recomanat a partir de 8 anys

Pa Sucat

Meravelles d’Orient

Un joglar musulmà —expert rondallaire— i un soldat vingut de les croades —noble cavaller en declivi— han portat de les terres d’Orient l’art de manipular bavastells o, més ben dit, «l’art de moure ninots de fusta talment com si cobressin vida». Els acompanya un pastor introvertit i feréstec que ha perdut el seu ramat i toca la cornamusa com a mitjà de vida.

Junts formen una pintoresca companyia de teatre ambulant que recorre carrers i places explicant romanços medievals.

Un espectacle inspirat en l’obra del pintor  Pieter Bruegel, on es representa com es vestia i com es vivia a Europa a l’edat mitjana.

Espectacled recomanat a partir de 8 anys