THEATRE’T CURS 16-17

Teatractiu treballa en la programació d’arts escèniques per a escolars des de 1990 .
Fa molt de temps que els centres educatius ens demanen una oferta d’arts escèniques en llengua anglesa per treballar aquesta matèria curricular d’una manera diferent : preponderar la competència comunicativa de l’alumnat, igual o per damunt dels seus coneixements formals.
És per aquest motiu que hem elaborat una proposta. Per elaborar-la hem triat companyies de professionalitat contrastada i espectacles de qualitat, tot tenint molt en compte l’adequació a cada nivell educatiu.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Dossier complert:

THEATRE’T _ proposta curs 16-17 

EDUCACIÓ INFANTIL

The Litle Circus

descarga

The Little Circus és un espectacle en anglès adreçat als més petits. L’objectiu és iniciar a la mainada a partir de tres anys en aquesta llengua a través de paraules, sons, ritmes i cançons. Unes cançons amb paraules molt senzilles pensades pel públic al que va dirigit.
The Little Circus, un espectacle de teatre d’ombres acolorides, de música de joc i d’humor. Una proposta pedagògica per aprendre amb els sentits: la vista, l’oïda i les emocions i amb una posada en escena visual i sonora on les figures es mouen al ritme de la música.

Les cançons de l’espectacle: Colors, Cançó de les figures geomètriques, Old MacDonald had a Farm, Head Shoulders Knes and Toes, The Finguer Family Song, Here we go round the Mulberry Busch Song Five Little indians, Twinkle, twinkle, little star…

Espectacle acompanyat de guia didàctica

FITXA ARTÍSTICA

Idea, disseny i Creació: Mercè Framis
Manipulació: Mercè Framis i Marga Carbonell
Veu en off:Toby Harper
Guió: Jordi Teixidó i Mercè Framis
Diàlegs: Jordi Teixidó Jover
Música: Manel Valls Vallvé
https://www.youtube.com/watch?v=TY3TTjnl4_g&feature=youtu.be

 

CICLE INICIAL

Radiobots

radiobots1-436x291

RADIOBOTS és un espectacle visual amb petites històries, cançons enganxoses i lletres senzilles. Tot plegat, un vehicle perquè l’alumnat aprengui anglès tot divertint-se amb l’experiència de la música en directe.

Una proposta pedagògica que s’adapta al currículum de Cicla Inicial de Primària del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Disposa d’un resum de vocabulari, estructures i pronunciació, així com un recull de lletres de les cançons, una descripció dels moviments, accions i balls proposats.

Espectacle acompanyat de guia didàctica i DVD de les cançons.

FITXA ARTÍSTICA

Veu: Carol Badillo
Teclats, programacions i guitarra: Aleix Prats
Lletres: Carol Badillo
Composició i direcció musical: Aleix Prats
https://radiobots.bandcamp.com/track/we-are-the-radiobots

 

CICLE MITJÀ

Off We Go

pep lopez

Off We Go! és un espectacle en anglès i català basat en un concert de cançons i histories creades per en Pep López i Berni Armstrong. El material és un extret d’altres produccions ja realitzades en català i que aquests músics han adaptat en llengua anglesa per la seva facilitat de comprensió i el seu interès didàctic.

 

 

FITXA ARTÍSTICA
Berni Armstrong: Ukelele, guitar and vocals (English)
Pep López: guitar and vocals and ethnics instruments(Català)
Music and originals lyrics in Catalan: Pep López
Music and English songs & adaptation in English: Berni Armstrong
https://vimeo.com/87574843

Espectacle acompanyat de guia didàctica i DVD de les cançons.

 

CICLE SUPERIOR I ESO

L’ombra dels Beatles a la meva maleta de cançons

813_medium

En aquest espectacle, en Litus i els seus companys ens presentaran l’evolució musical dels Beatles a través de les seves cançons més rellevants. Amb la seva passió per la música, aquest grup ens transmetrà la influència dels 4 músics de Liverpool en la música pop-rock del segle XXI. El propi Litus ens ofereix peces composades per ell on notarem la influència d’aquest grup que va revolucionar les tendències musicals dels anys 60.

Els alumnes podran gaudir de la música en directe i deixar-se captivar per una música que, encara que d’un altre segle, conserva tota la seva vigència. El concert inclou interpretacions realitzades amb uns instruments molt familiars per a ells: guitarra elèctrica i acústica, piano, baix elèctric i veu.

Serà un viatge molt interessant on podran descobrir les característiques de les diferents etapes del Beatles i on els alumnes també hi podran participar. Un viatge que ens commourà i que no deixarà indiferent a ningú!

L’espectacle es presenta totalment en llengua anglesa

FITXA ARTÍSTICA
Veu principal, guitarra acústica i piano: Litus.
Segones veus,guitarra acústica
i baix elèctric: Jordi Belza.
Guitarra elèctrica: Joan Eloi Vila.
Músiques de: Beatles, John Lennon i Litus.
https://www.youtube.com/watch?v=GeuowxniQT4

Espectacle acompanyat de guia didàctica i DVD de les cançons