Titelles

l’Estaquirot Teatre

Els Ploramiques

Els ploramiques, són aquells que ploren, rondinen i fan marraneries. Però hi ha uns personatges que potser no els coneixeu: els Aprofits. Sempre estan contents i aprofiten les coses que la gent llença per fer les seves cases, les joguines i fins i tot,  màquines!. Però també s’aprofiten dels Ploramiques. I ells,no saben què fer per desfer-se dels Aprofits... Ho aconseguiran?

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

La Granja

Els animals de la granja de la Carmeta viuen feliços i contents. Una nit apareix un misteriós personatge que es passeja amagat dins un sac i que deixa anar rialles entremaliades fins que aconsegueix despertar els habitants de la granja. L’endemà, tot és un desgavell: les gallines ponen tomàquets, les pastanagues s’han tornar xumets… Aquest petit conflicte i el seu desenllaç ens faran mantenir l’atenció fins al final.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

El ratolí viatger

Havia una vegada, un ratolí que vivia a les clavegueres, però ell no era com els altres, doncs li agradava tenir-ho tot molt net i endreçat i així que cansat de la brutícia, va decidir sortir per descobrir el que hi havia fora del seu cau. Coneixerà molts llocs i descobrirà altres animals.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

La pastissera i els follets

Un bon dia la Neus, la pastissera, s’adona que a l’obrador hi passen coses estranyes… Potser hi ha ratolins? El que la Neus no s’imagina és que a la pastisseria hi viuen uns follets entremaliats des de fa molts anys. Junts decidiran treballar en equip i fer uns pastissos màgics: els pastissos de fer riure.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Secret a l’armari

En Secret a l’armari, divertits personatges ens mostraran com viuen entre els estris i les robes i com resolen les situacions quotidianes. Veurem com dormen, que mengen i com treballen, fins i tot podrem seguir els passos del Sr. Vidal , un inventor molt particular…

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

 

Patufet, la Rateta, els 3 Porquets, la Caputxeta.

L’Estaquirot Teatre ens presenta quatre contes populars amb escenes divertides, titelles manipulats a la vista del públic i alguns acompanyaments musicals. Uns espectacles dinàmics i atractius adreçats als més petits.

 

Txo Titelles

L’Alé, en Hop, la Caputxeta i el Llop…

L’Alè, un vell titellaire, i en Hop, el seu gos, arriben a la plaça d’un poble. Duen un carretó carregat de farcells i andròmines. Avui com sempre, faran el seu espectacle de titelles. Però abans descansen una estona i entre els dos decideixen quin conte explicaran. En Hop és un enamorat de la Caputxeta i convenç a l’Alè per a representar-ne el conte.

Espectacle recomanat a partir de 4 anys

Circ cabaret Armando Rissotto

L’entranyable mestre de cerimònies Armando Rissoto, un vellet sensible i amant de la bona cuina, decideix presentar un cabaret de variétés com si fos la carta d’un menú exquisit: entrants, primer plat, segon plat, postres i cafè. Un àpat elaborat amb les millors estrelles del moment.

Millor espectacle de titelles  (FETEN) 2009

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

cuac!!

Cuac! ens monstre situacions de la vida quotidiana dels més petits amb una tendra i festiva sensibilitat. La mirada sobre el món que tenen els nens i nenes d’aquestes edats, queda patent en els dos personatges, que viuen i exploren sobretot a través dels sentits i de la curiositat. Alhora, el necessari vincle amb l’adult queda satisfet amb l’enllaç que estableixen les manipuladores amb les titelles, tot emmarcant un entorn de confiança.

Espectacle recomanat a partir de 2 anys

Taaat

Mal de closca

La tortuga Joan té mal de closca. Ni les visites, ni els regals, ni les herbetes aconsegueixen alleujar-li el dolor. L’hauran de dur al metge. Però al Joan això li fa més por que gràcia…

Un espectacle per reviure, amb humor i tendresa, les angúnies d’un infant quan ha d’anar al metge.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Farrés Brothers

La maleta de l’Agustí

El dia que compleix 10 anys, l’André s’atreveix a pujar a les golfes de casa. Allà hi descobreix una maleta plena d’enigmes. Com que no pertany a la família, els pares i l’avia li han demanat que no l’obri, cosa que ha despertat la imaginació del nen.

Espectacle inspirat en un petit fragment de la vida del fotògraf català Agustí Centelles (1909-1985).

Espectacle recomanat a partir de 7 anys

El rei de la casa

Amb l’arribada d’un germanet, el rei de la casa és destronat, i el seu lloc és ocupat pel menut. Però si el menut abandona el lloc, qui se’l queda? Potser el gran?

Premi a la millor proposta dramàtica  de la Fira de titelles de Lleida 2007
Premi del jurat infantil al Titirijai’09 de Tolosa (Guipuzkoa). Premi Xarxa 2004

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

Operació A.V.I.

És sabut de tothom que els protagonistes dels contes tradicionals posseeixen el do de l’eterna joventut: la Caputxeta, el Patufet, el Flautista i tota la resta mai no moren, mai es fan vells. Per estranyes circumstàncies, però, han estat objecte d’un terrible experiment i han envellit de cop.

L’Operació A.V.I. consistirà en un llarg viaatge per recuperar de nou la joventut.

Espectacle recomanat a partir de 4 anys
Xip Xap

El conte de la lletera

Molt contenta i amb el pas viu, la lletera emprèn camí al mercat amb un càntir ple de llet. S’imagina tot el que es podrà comprar amb els diners que guanyi: unes sabates, un vestit… Es troba un seguit de personatges molt divertits. Tots li aconsellen que tingui molta cura del càntir, no fos cas que s’entrebanqués amb una pedra i se li trenqués o vessés la llet. Creieu que els fa cas?

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Els músics de Bremen

Un ruc, un gos, un gat i un gall veuen que el seu futur com a animals domèstics comença a perillar, i decideixen fer una orquestra i anar cap a Bremen.

La música i les cançons que ens ensenyen els protagonistes de la història són el vehicle i el motor del conte.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Teatre Nu

Avi Ramon

L’avi de la Nora no se’n recorda del seu nom. Ja fa temps que va perdent la memòria. A través dels seus records, la Nora intentarà descobrir què pot fer per ajudar-lo. Aquesta és la història d’un avi i una néta que ens parla de la necessitat de recordar, del desig d’aprendre i de la capacitat de crear.

Espectacle recomanat a partir de 6 anys

La lluna d’en Joan

La Lluna d’en Joan és un espectacle que ens parla de les emocions d’un nen que ha de salvar la vida del seu pare que ha emmalaltit.

El seu pare és pescador i tots dos viuen feliços però, una nit de tempesta, un cop de mar arrabassa la salut del pare…

Espectacle recomanat a partir de 4 anys

L’Home dibuixat

Odissea de butxaca

Amb el seu teatret carregat de màscares i objectes diversos, el joglar Moc ens narra i escenifica les aventures del gran heroi grec Ulisses -en el seu viatge de retorn a l’illa d’Ítaca.

Un espectacle amb una escenografia sorprenent que mitjançant un enginyós sistema de tramoia es despleguen tota una sèrie de decorats que recreen els diferents escenaris.

Espectacle recomanat a partir de 7 anys

Pedra a pedra

L’home llauna, una persona que es cruspeix les pedres que col·lecciona, veu com la seva vida canvia el dia que descobreix algú com ell. Pedra a pedra s’inspira en el llibre del mateix títol d’Isidro Ferrer. Un treball plàstic, carregat de poesia, que ens parla dels prejudicis que tenim davant d’allò que no coneixem.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Cia. Jordi Bertran

Poemes visuals

Un actor, que representa el Poeta; porta a escena una maleta plena de lletres d’escuma i comença a jugar amb els seus sons i formes, descobrint que pot crear Poesia. Amb la guitarra i les cançons comença a establir una tendra relació amb les lletres que prenen vida i creen un univers ple de personatges, humor i accions dramàtiques.

Espectacle recomanat a partir de 6 anys